Naar inhoud
Mijn Vereniging aanpassen? Log in of registreer.

Balletschool Olivia Burvenich vzw

Artistieke leiding: Olivia Burvenich
Royal Academy of Dance Examiner


De Balletschool Olivia Burvenich biedt een opleiding aan jongens en meisjes vanaf 4,5 jaar voor klassiek ballet en vanaf 7 jaar voor Modern- en Jazzdance.
De leerlingen worden opgeleid volgens het systeem van de "Royal Academy of Dance" (Londen).

Jongens en meisjes met talent, grote inzet en de nodige fysieke vereisten, hebben de mogelijkheid om na de lagere graden (2u per week basisvorming klassiek ballet tot 11 jaar), aan een volledige pre-professionele opleiding te beginnen.  In deze afdeling worden de gewone technieklessen met Pointes en Repertoire aangevuld.

Deze opleiding kan perfect met de normale humanioraopleiding gecombineerd worden, op voorwaarde dat de leerling zich na school en tijdens het weekend voldoende uren kan vrijmaken.

Voor leerlingen vanaf 12 jaar die én graag dansen én graag optreden, maar die niet geschikt zijn voor het professionele werk, is er een unieke semi-professionele afdeling:  Higher Grades genaamd (het pointeswerk wordt hier volledig weggelaten).

Modern- en jazzdance kunnen aanvullend aan klassiek ballet gevolgd worden, en dit vanaf +7 jaar.

Andere dansdisciplines (bv. Afrikaans, Indisch, Spaans, Hedendaags enz...) worden in reeksen of onder workshopvorm georganiseerd.

Het organiseren van vakantiestages in eigen school en in het buitenland alsook geleide bezoeken aan dansvoorstellingen maken ook deel uit van de activiteiten.

Deelneming aan dansconcours in binnen- en buitenland.

Dankzij de uitstekende leiding en hoge professionaliteit van mevrouw Olivia Burvenich is deze school uitgegroeid tot de beste "RAD" school van héél de Benelux.  Hiervan getuigen o.m. de zeer hoge cijfers die ieder jaar opnieuw bij examens van amateurs en professionelen worden behaald, alsook de successen en eervolle vermeldingen bij internationale stages en audities in beroepsscholen o.m. Royal Balletschool London, Conservatorium Praag, Central School of Ballet Londen, Balletschool John Neumeier Hamburg.
.
De Balletschool Olivia Burvenich onderscheidt zich ook door haar ijzersterke beroepsethiek.

De lessen gaan door in Sporthal Den Willecom, Terelststraat 2 te 2650  Edegem.

Info- en inschrijvingsdagen steeds eind augustus, proeflessen eerste week van september.

Info: Tel. 03 233 25 77 - GSM 0479 62 98 93 - Email: ballet.burvenich@skynet.be

Download

Flyer

Contact

Secretariaat: Lamorinièrestraat 187, 2018 Antwerpen Tel.0479 62 98 93 E-mailballet.burvenich@skynet.be Websitehttp://oburvenich.goudengids.truvo.be/

Contactpersoon

Teresa Sorrenti Lamorinièrestraat 187 2018 Antwerpen Tel.03 233 25 77 GSM0479 62 98 93 E-mailballet.burvenich@skynet.be