Naar inhoud
  • RSS
Nieuwsoverzicht

Activiteiten mei dienstencentrum Den Appel

Dit nieuwsbericht is niet actueel.
Voorblad mei

In de bloeimaand mei staat onze agenda weer boordevol fijne activiteiten!

Iedereen digitaal! Het dienstencentrum organiseert computercursussen op maat van elke senioren. Blader snel door naar pg. 5 en ontdek het volledig computeraanbod. Vergeet ook niet jullie belastingaangifte in te vullen, hiervoor kan je terecht in het Gemeentehuis (meer info op pg. 7).

Op donderdag 11 mei kan je komen genieten van een ludiek toneelstuk waar er wordt gezocht naar het antwoord hoe je als senior fit in je hoofd kan blijven. Echt een aanrader! Graag zien we je daarna op onze gezellige smulnamiddag. Wie naar het toneelstuk komt, krijgt een korting op het gebakje.

Kunst in Den Appel! Mr. Bocken stelt zijn kunstwerken tentoon. Omwille van zijn beroepsactiviteiten heeft hij het schilderen een veertigtal jaren tot het minimum beperkt. Met het rustpensioen kwam er meer vrije tijd en bekroop hem de lust om opnieuw te aquarelleren. Komt dat zien!

BURENDAG !                                                                                                                                                                                

Om mei feestelijk af te sluiten organiseren we op dinsdag 30 mei opnieuw een gezellig samenzijn naar aanleiding van Burendag! Na het grote succes van vorig jaar, organiseren we heel graag opnieuw ‘Burendag’ in onze tuin. Iedereen is welkom!, neem gerust je buur mee. Neem een hapje mee en draag bij aan ons heerlijk hapjesbuffet. Wat je meebrengt, kies je zelf, zolang het maar deelbaar is! Wij zorgen alvast voor de muziek en een gezellig plaatsje buiten.

 

Dienstencentrum Den Appel
Oude Godsstraat 110, 2650 Edegem -  03/450.82.61
dienstencentrum@ocmwedegem.be

Hopelijk tot binnenkort!

  

 

Datum van het bericht: dinsdag 02 mei 2017