Naar inhoud
  • RSS
Nieuwsoverzicht

Kinder- en jeugdjury 2019-2020

KJV

Ben je tussen 4 en 16 jaar oud en dol op boeken? Dan is de Kinder- en Jeugdjury zeker iets voor jou!

 

Wat is de Kinder- en jeugdjury? 

Alle info over de Kinder- en Jeugdjury vind je hier

Wil jij ook graag meelezen met de KJV?

Dan kan je aansluiten bij de leesgroep van jouw leeftijd in één van de zes Bibkwintet-bibliotheken. Enkele keren per jaar kom je samen met je groepje en je begeleider om de boeken te bespreken en er creatief mee aan de slag te gaan. Op de website van Bibkwintet vind je alle praktische info over de leesgroepen en de inschrijvingen. Inschrijven voor het leesjaar 2019-2020 kan tot 15 september. 

Internetjury

Lees je liever op je eigen tempo dan kan je lid worden van de internetjury. Je registreert je online en geeft zelf je stem door. De KJV-boeken kan je lenen in één van de zes bibliotheken, vraag ernaar aan de balie. 

Iedereen die wil, kan meedoen met de KJV.

Neem je graag deel aan de Kinder- en Jeugdjury, maar kan je niet gemakkelijk zelf een boek lezen omdat je bijvoorbeeld dyslexie hebt of slechtziend bent? De Bibkwintet-bibliotheken hebben de boeken die je moet lezen in luistervorm. Lees er meer over op onze website

Verhaalkabaal?

Ben je tussen 4 en 7 jaar en gek op verhalen? Dan ben je welkom op Verhaalkabaal, leuke voorleesuurtjes op zaterdag voormiddag in november / december of februari / maart. Lees er binnenkort alles over op onze website!

 

Datum van het bericht: woensdag 14 augustus 2019