Naar inhoud
  • RSS
Nieuwsoverzicht

Activiteiten oktober dienstencentrum Den Appel

Dit nieuwsbericht is niet actueel.
Voorblad oktober

Beste bezoekers en sympathisanten van het dienstencentrum,

Deze maand is het feest! Na zes jaar steken we de maaltijden van restaurant Den Appel in een nieuw jasje. Lees er alles over in het maandprogramma van oktober. 

Het dienstencentrum bruist ook in oktober verder. Een greep uit ons aanbod:

  • Fit in je hoofd, goed in je vel. Tijdens de 10-daagse van geestelijke gezondheidszorg kan je deelnemen aan activiteiten waarbij veerkracht en bewustwording centraal staan. Doe inspiratie op in het maandprogramma en ontdek hoe je stevig in het leven kan staan.

  • Dementie, meer dan alleen vergeten. Op donderdag 5 oktober zijn alle mantelzorgers welkom op het ondersteuningspunt voor familie en naasten van personen met dementie, Doolhof. Ditmaal met als thema: ““Dementie, meer dan alleen vergeten”.  

  • Hola! Hebt je Spaans geleerd? En wil je je taalvaardigheid nog verbeteren? Kom dan zeker langs op de gratis proefles van de Spaanse praatgroep op donderdag 12 oktober.
     
  • Zin om een keertje te ontspannen? Kom dan zeker naar de smulnamiddag (versgebakken wafels), schrijf je in  voor de wandeling of doe mee aan één van de creatieve workshops.

  • Ministerraad, gelach of geruzied? Minister Philippe Muyters komt vertellen over de taken en verplichtingen van een minister. Belangrijk: er wordt niet over politiek gesproken, het wordt gewoon een ontspannen namiddag.

Graag voor alle activiteiten inschrijven. Om je te kunnen inschrijven voor activiteiten, dien je geregistreerd te zijn in het nieuw softwareprogramma. Ben je nog niet geregistreerd? Kom dan voor of na een activiteit even langs het bureel van het dienstencentrum en we lezen eenmalig je identiteitskaart in. Alvast bedankt voor de medewerking.

Snuister gerust door ons maandprogramma en we verwelkomen je graag in oktober in ons dienstencentrum! Wens je graag meer informatie over één van de activiteiten of over de warme maaltijden? Neem dan gerust contact met ons op en we helpen je graag verder.

Dienstencentrum Den Appel
Oude Godsstraat 110, 2650 Edegem -  03/450.82.61
dienstencentrum@ocmwedegem.be

Hopelijk tot binnenkort!

Ilde, centrumleider.   

 

Datum van het bericht: maandag 02 oktober 2017