Naar inhoud
  • RSS
Nieuwsoverzicht

Activiteiten januari dienstencentrum Den Appel

Dit nieuwsbericht is niet actueel.
Voorblad januari

Beste bezoekers en sympathisanten van het dienstencentrum,

Blader snel het maandprogramma door, want januari heeft veel in petto!

Allereerst FEEST! Op vrijdag 29 december kan je heerlijk komen genieten van een feestmaaltijd. We zetten dit verder met een lekkernij. Op maandag 8 januari vieren we namelijk Verloren Maandag met een lekkere appelbol of worstenbrood. Haal je dansbenen op zondag 14 januari alvast maar boven, want dan vieren we 140 jaar WZC Immaculta.


Ook de maandagen (tweewekelijks) nadien kan je in het dienstencentrum terecht voor zeer interessante lezingen over gezondheidsthema’s, in samenwerking met het UZA.

Na dat lekkers en de interessante lezingen is het tijd om de benen te strekken. Op 25 januari start de eerste wandeling van het jaar, onder begeleiding van de vrijetijdsorganisatie Pasar.
 

Alsof dat nog niet genoeg is, starten er deze maand ook enkele cursussen. Computercursussen, een cursus Engels voor beginners of samen een fotoalbum maken. Het kan allemaal!
 

Tenslotte, wil ik iedereen, namens het ganse team van Den Appel, het allerbeste wensen via dit gedichtje:

“Ik wens je iets goeds, iets lekkers, iets geks, iets gekkers, iets aardigs, iets liefs , maar hoe dan ook iets positiefs! Veel geluk en een goede gezondheid voor 2018!”

Snuister gerust door ons maandprogramma en we verwelkomen je graag in januari in ons dienstencentrum! Wens je graag meer informatie over één van de activiteiten of over de warme maaltijden? Neem dan gerust contact met ons op en we helpen je graag verder.

Dienstencentrum Den Appel
Oude Godsstraat 110, 2650 Edegem -  03/450.82.61
dienstencentrum@ocmwedegem.be

Tot in 2018!

Ilde, centrumleider.   

 

Datum van het bericht: donderdag 21 december 2017