Naar inhoud
  • RSS
Nieuwsoverzicht

Activiteiten juni dienstencentrum Den Appel

Dit nieuwsbericht is niet actueel.
Voorblad juni

Beste bezoekers en sympathisanten van het dienstencentrum,

In het dienstencentrum trekken we de zomer op gang met een aantal toffe activiteiten.

  • Geen zomer zonder ijssalon. Op donderdag 7 juni openen we ons ijssalon in café Den Appel.
  • Het  feesten is nog niet gedaan. Op dinsdag 19 juni trek je alvast maar je mooiste dansschoenen aan. Vanaf 14u00 openen we de deuren van ons café voor een dansnamiddag met muziek van de Antwerp Mystery band.
  • Wil je graag leren om je foto’s te bekijken, te beheren en te bewerken? Schrijf je dan in voor de computercursus Faststone. De driedelige cursus start op maandag 11 juni.
  • Op donderdag 29 juni trekken we er op uit. Vrijetijdsorganisatie Pasar heeft weer een fantastische zomerwandeling voor ons uitgestippeld. Deze keer staat de wandeling in thema van de Zibboudsrode-hoeve.

Naast ontspannende activiteiten, staat juni traditioneel gezien ook in teken van mantelzorg.

  • Dag van de mantelzorg: Mantelzorgers geven immers dag na dag het beste van zichzelf. Dankzij hun volgehouden inzet kunnen zorgbehoevende vrienden of familie langer thuis in hun vertrouwde omgeving blijven. Mantelzorgers verdienen dan ook de hoogste waardering. Als dank-je-wel nodigen we alle mantelzorgers uit op een verwenmoment op donderdag 21 juni in de namiddag. Wil je graag je mantelzorger in de bloemetjes zetten? Of wil je graag als mantelzorger even ontspannen? Vraag gerust je persoonlijke uitnodiging aan.

  • Doolhof: ondersteuningspunt voor familie en naasten van personen met dementie. Via ons vast ondersteuningsaanbod willen we de mantelzorgers ook tijdens het jaar ondersteunen. Het ondersteuningsmoment Doolhof organiseert vier keer per jaar een bijeenkomst. Op 7 juni staat de bijeenkomst in het teken van 'zorgen voor een persoon met dementie, maar hoe zorg ik voor mezelf?'.                         

In onderstaande link vind je het maandprogramma van juni met alle informatie over bovenstaande activiteiten en nog zoveel meer. Snuiter gerust door ons activiteitenaanbod en laat je inspireren. 

Graag voor alle activiteiten inschrijven via: dienstencentrum@wznedegem.be of  03 450  82 61.

Hopelijk tot binnenkort!
Ilde, centrumleider.   

Dienstencentrum Den Appel
Oude Godsstraat 110, 2650 Edegem -  03/450.82.61
dienstencentrum@wznedegem.be

 

Datum van het bericht: vrijdag 27 april 2018