Naar inhoud
  • RSS
Nieuwsoverzicht

Blijf actief en neem tijd voor jezelf. Activiteiten juli en augustus dienstencentrum Den Appel

Dit nieuwsbericht is niet actueel.
Voorblad juli en augustus

Beste bezoekers en sympathisanten van het dienstencentrum,

Blijf actief en neem tijd voor jezelf

Een gezellige babbel? Een leuke activiteit? Een moeilijke vraag? Een lekkere maaltijd? Of gewoon zin in een verwenmomentje? Nog nooit langs geweest? Lees snel verder en je zal de goesting om een van de dagen binnen te stappen voelen opborrelen. Zeker doen!

Tijdens de zomermaanden trekken we erop uit. Wij doen mee met ‘Antwerpen Barok 2018’ en ontdekken Antwerpen onder begeleiding van een gids als een uitgesproken barokke stad.  In augustus kan je mee op uitstap naar de minigolf in Wilrijk en maken we ook de omgekeerde beweging. We zetten een stap terug in de tijd met de erfgoedkoffer, een aanrader!

Jezelf verwennen, gewoon doen! In juli en augustus organiseren we 1 tot 2 keer per maand een ijssalon, maar we willen je graag ook verrassen met het aardbeifestival en de high tea voor Moederdag. Vergeet ook niet de klassiekers zoals de film: Lili en Marleen (deel II) en FC De Kampioenen. Ideaal om de kleinkinderen mee te nemen.

Tijd nemen voor jezelf, kom het uitproberen!  In de zomermaanden kan je deelnemen aan de ontspannende bewegingsvormen: qi gong (drie in één) en de stoelyoga. Ook in café Den Appel of tijdens de warme maaltijden kan je relaxen en genieten van de fijne extra’s.

In onderstaande link vind je het maandprogramma van juli en augustus met alle informatie over bovenstaande activiteiten en nog zoveel meer. Snuiter gerust door ons activiteitenaanbod en laat je inspireren. 

Graag voor alle activiteiten inschrijven via: dienstencentrum@wznedegem.be of  03 450  82 61.

Hopelijk tot binnenkort!
Ilde, centrumleider.   

Dienstencentrum Den Appel
Oude Godsstraat 110, 2650 Edegem -  03 450 82 61
dienstencentrum@wznedegem.be

 

 

 

 
Datum van het bericht: maandag 02 juli 2018