Naar inhoud
  • RSS
Nieuwsoverzicht

Schrijfwedstrijd: Deel je zorgen voor morgen in een gedicht

Dit nieuwsbericht is niet actueel.
Halloween

Waar lig jij wakker van? Of wie of wat doet jou juist je bekommernissen vergeten? Giet je demonen in een gedicht van maximum 14 regels.

Op donderdag 31 oktober organiseert de bib samen met Pegode en verschillende partners een griezelparade door de straten van Edegem. Met een kleurrijke stoet van griezels trekken we al feestend, dansend, zingend, springend door de straten en verjagen de zorgen van al wie we tegenkomen.

Welke zorgen wil jij door onze griezels laten verjagen? Waar lig jij wakker van? Of wie of wat doet jou juist je bekommernissen vergeten? Giet je demonen in een gedicht van maximum 14 regels. De beste inzendingen hangen we uit in de Edegemse straten op het parcours van de griezelparade.   

=> Meedoen? Neem dan even deze regels door:

  • Iedereen mag meedoen, ongeacht leeftijd.
  • Je stuurt voor woensdag 9 oktober een zelf geschreven en origineel gedicht van maximum 14 regels naar bibliotheek@edegem.be. Je krijgt een bevestiging wanneer we je tekst ontvangen hebben.
  • Vermeld je naam en leeftijd enkel in je mailtje, niet in de tekst zelf. Zo kunnen we de teksten anoniem beoordelen.
  • De teksten worden gelezen door een jury en beoordeeld op schrijfstijl, inhoud en originaliteit. Als jouw tekst wordt geselecteerd, word je via e-mail op de hoogte gebracht.
  • De winnende teksten worden uitgehangen op het parcours van de griezelparade. De winnaars ontvangen zelf ook een affiche met hun gedicht.
Datum van het bericht: woensdag 09 oktober 2019