Naar inhoud
  • RSS
Nieuwsoverzicht

Ode aan Moeder Aarde

Dit nieuwsbericht is niet actueel.
Geworteld

Min Spillemaeckers - textiele kunsten

Min heeft zich gespecialiseerd in de technieken die de oorspronkelijke bevolkingen overal ter wereld gebruikten. Met liefde voor de natuur maakt ze authentieke creaties onder de noemer Fiber Art, Mixed Media.

Op 17 februari geeft Min een workshop "Looping". Meer info? Klik hier.

Min Spillemaeckers (°1959) heeft haar atelier in Zoersel. Ze vindt het heerlijk om materialen als biezen, schors, dennennaalden, papier, bamboe, rotan, stoffen, wol.... door haar vingers te laten glijden.

Tijdens haar wandelingen in België en haar reizen naar verre oorden verzamelt ze natuurlijke materialen, “objects trouvés”. De vreugde en de verwondering voor de schoonheid van de natuur is zalf voor haar ziel. Het omtoveren van al dat moois in een sculptuur of in een oermand is vanzelfsprekend een ode aan Moeder Aarde.

Min heeft zich gespecialiseerd in de technieken die de oorspronkelijke bevolkingen overal ter wereld gebruikten. Deze zeer gevarieerde oertechnieken hanteert ze om haar vakmanschap te tonen en haar creaties tot uitdrukking te brengen. Elke creatie is uniek. De mogelijkheden zijn eindeloos. Met liefde voor de natuur, maakt ze authentieke creaties onder de noemer Fiber Art, Mixed Media. Welkom in haar ateljee!

www.indenateljee.be


Huis Hellemans vind je in de Strijdersstraat 14 te Edegem.

Je kan de tentoonstelling gratis bezoeken van 9 februari tot 3 maart 2019.

Nieuwe openingsuren vanaf 2019

  • zaterdag en zondag: 10-12.30 en 14-17 uur
  • woensdag en vrijdag: 14-17 uur

Telefoonnummer tijdens de openingsuren: 03 289 23 68.

Meer weten?
Cultuurdienst-gemeentehuis, Gemeenteplein 1, Edegem,
03 289 26 50 of huis.hellemans@edegem.be

Datum van het bericht: zaterdag 09 februari 2019