Naar inhoud
  • RSS
Nieuwsoverzicht

Club27: De Mens

Dit nieuwsbericht is niet actueel.
De Mens

De Mens wordt 27 in 2019 en waar zouden ze hun verjaardagstour beter kunnen starten dan in... Club27?

Vier en zing mee met klassiekers als Irene, Jeroen Brouwers (Schrijft Een Boek), En In Gent, …!

Op een leeftijd waar de gemiddelde rockster (Jim Morrison, Jimi Hendrix, Kurt Cobain, Amy Winehouse) het opgeeft, is de band rond Frank Vander linden springlevend en energieker dan ooit.
Podia zijn er om veroverd te worden. Met onder de arm een respectabel repertoire waaraan vorig jaar - met het alom bejubelde album “24” - nog enige titels werden toegevoegd.

De samengevatte lijst is te mooi om onvermeld te blijven: Dit is mijn huis, Jeroen Brouwers (schrijft een boek), Irene, Nederland, Lachen en mooi zijn, Maandag, En in Gent, Sheryl Crow I need you so, Val niet in liefde, Einde van de eeuw, Sex verandert alles, Ergens onderweg, Kamer in Amsterdam, Zonder verlangen, Luide muziek in kleine auto’s, Hier komt mijn schip, Angst (met Hermans Brusselmans), Nooit genoeg, Vier akkoorden…
Je zou er een kader rond kunnen hangen.

Maar nog beter: ga ermee naar rockclubs en festivals naar een publiek dat blijft genieten van een ervaren band die blijft groeien. Omdat er patine op zit, geen sleet. Omdat er leven in zit en hun optredens doen voelen dat we leven.

Waar? Hangar 27, Parklaan 161, 2650 Edegem.

Wanneer? Donderdag 14 februari 2019 om 20 uur.

Prijs? VVK: 15 euro / aan de kassa: 20 euro

Tickets?

  • www.edegem.be/tickets
  • Aan de balie van het gemeentehuis, Gemeenteplein 1.
  • Foto Degreef, Acht Eeuwenlaan 3.
Datum van het bericht: donderdag 14 februari 2019