Naar inhoud
  • RSS
Nieuwsoverzicht

Activiteiten maart dienstencentrum Den Appel

Dit nieuwsbericht is niet actueel.
maart

Beste bezoekers en sympathisanten van het dienstencentrum,

Het is weer zover: donderdag 28 maart organiseert dienstencentrum Den Appel voor de vierde keer een seniorenbeurs. Wees gewaarschuwd: een topeditie is in de maak, met een schat aan informatie voor de derde leeftijd!

Op onze seniorenbeurs kan je eerst en vooral kennismaken met interessante diensten, organisaties en verenigingen. Of het nu gaat om mobiliteit, de zorgsector, vrije tijd, toerisme, cultuur, seniorenverengingen, premies of lichaamsbeweging: Edegem heeft heel wat te bieden. Laat je informeren en inspireren!

Naast infostands voorzien we animatie, activiteiten en workshops (toelichting over facebook, proeverij, stoelgym, gehoortest, …). Uiteraard is er ook de mogelijkheid om iets lekkers te eten en te drinken. En wie weet loop je wel een oude bekende tegen het lijf?

In maart  vieren we ook alle vaders. IEDEREEN, zowel mannen als vrouwen, kunnen zich inschrijven voor de bierproeverij op dinsdag 19 maart. Alle informatie vind je in het maandprogramma, zie bijlage.  

Naast deze evenementen, vind je misschien ook je gading in ons aanbod ’activiteiten in de kijker’:

  •  Graag iets bijleren? Dat kan met de computercursussen ‘ABC voor beginners’, ‘internet en email’ en ‘PowerPoint’.
  • Geboeid door gezondheid? Volg dan één van de lezingen van de lezingenreeks ‘Op Afspraak VIII’. Professoren of medewerkers van het Universitair Ziekenhuis Antwerpen zorgen telkens voor een boeiende uiteenzetting over een specifiek gezondheidsthema.
  • Ontdek iets nieuw: Met de activiteit ‘Kunst beleven’ ontdek en beleef je kunst. Wat is er mooier dan samen van kunst te genieten, een kunstenaar beter te leren kennen en zijn of haar werk in al zijn schoonheid te kunnen appreciëren? Beeldhouwster Sanne De Wolf begeleidt de bijeenkomsten.

In bijlage vind je het maandprogramma van maart met alle informatie over bovenstaande activiteiten en nog zoveel meer. Graag voor alle activiteiten inschrijven.

Hopelijk mogen we je weer snel verwelkomen in Den Appel!

Ilde Vander Velpen
Centrumleider

Dienstencentrum Den Appel
Oude Godsstraat 110, 2650 Edegem -  03/450.84.00
dienstencentrum@wznedegem.be

 

 

Datum van het bericht: maandag 04 maart 2019