Naar inhoud
  • RSS
Nieuwsoverzicht

Activiteiten mei dienstencentrum Den Appel

Dit nieuwsbericht is niet actueel.
mei

Beste bezoekers van Den Appel,

Mei, een maand dat we kunnen genieten van de lente! Ook in Den Appel voorzien we heel wat fijne activiteiten.

Iedereen digitaal! Het dienstencentrum organiseert computer-cursussen op maat van alle senioren. Alle info vind je op pag. 10. Is facebook iets voor jou? Kom het ontdekken op woensdag 8 mei.

Burendag, leer je buren beter kennen. Op dinsdag 28 mei nodigen we alle bezoekers van ons dienstencentrum uit om gezellig te komen buurten. We vragen aan iedereen om iets lekkers mee te brengen en zo bij te dragen aan een heerlijk hapjes buffet.  Dj Eddie zorgt voor de muzikale noot.

De slimste mens van Edegem, een quiz voor iedereen. En niet te vergeten: iedereen wint een prijs. Geen quizzer? Geen probleem, dan kunnen we je misschien warm maken voor een sportieve wandeling of een leuke film.

Tijd voor mantelzorg! Tijdens deze doolhof-bijeenkomst staan we stil bij de vraag: ‘hoe zorg ik voor mezelf als mantelzorger’?

Het dienstencentrum is gesloten op woensdag 1 mei, donderdag 30 mei en vrijdag 31 mei.

Hieronder vind je het maandprogramma van mei met alle informatie over bovenstaande activiteiten en nog zoveel meer. Snuiter gerust door ons activiteitenaanbod en laat je inspireren. Graag voor alle activiteiten inschrijven.

We hopen je graag te ontmoeten in het dienstencentrum. Tot de volgende keer?

Ilde Vander Velpen
Centrumleider

Dienstencentrum Den Appel
Oude Godsstraat 110, 2650 Edegem -  03/450.84.00
dienstencentrum@wznedegem.be

 

Datum van het bericht: woensdag 01 mei 2019