Naar inhoud
  • RSS
Nieuwsoverzicht

Rock Edegem viert 20ste editie met jubileumaffiche

Dit nieuwsbericht is niet actueel.
Rock Edegem 2019

Rock Edegem knalt al 20 jaar! Deze hoogdagen vieren we met gekende ingrediënten: muzikale topacts, gratis toegang, budgetvriendelijke drankjes en een gezellige bende op het Gemeenteplein! Tropisch warm of Belgisch fris? Met deze beats stapt Edegem meteen goed de zomer in.

Zaterdag 29 juni 2019 vanaf 20 uur

Studio Brussel – De Tijdloze Party
De DJ's van Sudio Brussel kapen de speakers met de beste hits en meezingers van de laatste decennia.

Zondag 30 juni 2019 vanaf 13.30 uur

Aftrappen doen we met het lokale talent dat Babette heet. Wie al eens naar MNM of QMusic luistert, heeft zeker al eens haar cover van Heyah Mama gehoord. Met eigen materiaal en een band wordt dit gegarandeerd een heel fijne ontdekking.

Slongs moeten we allicht niet meer voorstellen. Wie haar enkele jaren geleden samen met Halve Neuro op ons podium aan het werk zag, weet dat dit een feest wordt. Onlangs stelde ze een nieuwe plaat voor en nam ze een nummer op met Raymond Van het Groenewoud. Deze Antwerpse zal al vroeg het vuur aan de lont steken op het Gemeenteplein!

Na Slongs maken we de (Indië-)rockers in jullie los met Douglas Firs. Met hits als Judy, Shine 'em up Shadie en Caroline wordt dit een muzikaal hoogstaande show om helemaal bij weg te dromen naar verre, zonnige oorden.

Internationals is in Edegem geen onbekende. Heel wat jaren geleden zetten ze ons Park-Centrum verschillende keren in vuur en vlam tijdens de Parkavonden. Voor onze verjaardag halen ze hun instrumenten nog eens van onder het stof. Deze negenkoppige band staat garant voor een tropisch, groovy feest. Blink je dansschoenen maar al op!

Ook De Mens kent de weg naar Edegem goed. Eén van hun allereerste shows speelden ze in Het Varken. Op de tiende verjaardag van ons festival waren ze ook van de partij. En nu tekenen ze present voor onze twintigste verjaardag! Symbolischer kan het haast  niet. Meezingen geblazen met hits als Maandag, Irene en Jeroen Brouwers (schrijft een boek).

Ons jubileum sluiten we af met Discobar Galaxie. Zij vieren dit jaar hun 25-jarig bestaan. Na hun broeierige DJ-set een vijftal jaar geleden sturen ze ook deze editie iedereen met een gelukzalig gevoel de zomer in. Rest nog enkel de discussie wie er voor de taart zorgt.


Waar?
Gemeenteplein Edegem.
Wanneer? zaterdag 29 en zondag 30 juni 2019.

Alle informatie vind je op www.rockedegem.be.

Datum van het bericht: zaterdag 29 juni 2019