Naar inhoud
  • RSS
Nieuwsoverzicht

FotoFilmClub Edegem viert 5-jarig bestaan

Dit nieuwsbericht is niet actueel.
Skagway

De Edegemse FotoFilmClub bestaat vijf jaar en dat vieren ze met een tentoonstelling. Kom genieten van topkiekjes van 14 geoefende fotografen!

Vijf jaar geleden beslisten twee amateurfotografen Ronny Jervis en Albert Van Hees om een fotoclub op te starten in Edegem. Na een lange zoektocht vonden ze een thuisbasis in de Jacob de Roorestraat 8, naast de hoofdingang van Fort 5.

Momenteel telt de club 14 leden uit Edegem en omgeving, die tweewekelijks samenkomen op maandagavond. Ze bekwamen zich in studiofotografie, natuurfoto's, portretten, macro's, reisfotografie ... Hun mooiste kiekjes tonen ze graag aan de Edegemnaars in een niet te missen tentoonstelling van een tachtigtal werken op groot formaat.

Je bent welkom voor een bezoek aan hun jubileumvoorstelling van 6 tot 21 juli op vrijdagen van 14 tot 17 uur, op zaterdagen en zondagen van 10 tot 12.30 en van 14 tot 17 uur.

Bezoek je deze tentoonstelling met de rolstoel? Dan kan je de foto's van de bovenverdieping ook bekijken op het digitale scherm op het gelijkvloers.

Waar? Gemeentelijk kunstcentrum Huis Hellemans, Strijdersstraat 14
Wanneer? 6 tot 21 juli 2019
Meer weten? www.edegem-ffclub.be en www.edegem.be/GidsenDetail.aspx?id=11595

Datum van het bericht: zaterdag 06 juli 2019