Naar inhoud
  • RSS
Nieuwsoverzicht

Activiteiten september dienstencentrum Den Appel

Dit nieuwsbericht is niet actueel.
voorblad september

Beste bezoekers van Den Appel,

We kunnen terugkijken op twee zomermaanden waar we enerzijds de hitte in juli getrotseerd hebben en anderzijds de regen er in augustus. De start van het nieuwe schooljaar lijkt ons perfect om er weer in te vliegen met een mooi aanbod van activiteiten in Den Appel!

Start in september:

  • Op dinsdag 10 september vindt immers het tuinfeest met Bruegelbuffet plaats. Let op! Ons restaurant is die dag gesloten, schrijf voor het buffet in bij het onthaal voor 29 augustus en schuif om 12u mee aan in de tuin!
  • Traditioneel starten ook terug de leukste bewegingsactiviteiten, de creatiefste workshops en de ontspannenste activiteiten (zoals qi gong, stoelyoga, beweeguurtje, voetreflexmassage, bingo, ….) & de computer –en taalcursussen terug. Blader snel verder in het maandprogramma (zie bijlage), ontdek alle activiteiten en laat je inspireren!

Mantelzorg, doe je samen.

  • Op maandag 23 september ben je meer dan welkom op het mantelzorgcafé, met als thema: balanceren tussen vrijheid en veiligheid. Spreker: Hilde Weckhuysen, medewerker vzw Ons Zorgnetwerk.
  • Op zaterdag 21 september is het werelddag dementie en zijn jullie uitgenodigd voor de theatermonoloog ‘Mistig Landschap’, begeleid met live saxofoonmuziek.

In bijlage vind je het maandprogramma van september met alle informatie over bovenstaande activiteiten en nog zoveel meer.

Gezocht: helpende handen Heb je een paar uurtjes vrij in de week en wil je je inzetten in dienstencentrum Den Appel?  Dan ben jij misschien de geknipte persoon! Dienstencentrum Den Appel zoekt vrijwilligers voor het serveren van de warme maaltijden en de toog open te houden van Café Den Appel.                         

Meer weten?

Je vind meer informatie via de website www.ocmwedegem.be (artikel ‘dienstencentrum Den Appel zoekt vrijwilligers’). 

Contacteer Ilde Vander Velpen of Cleo Delechambre, voor meer info of een kennismakingsgesprek: tel. 03 450 84 00. Je kan ons vinden in de Oude-Godstraat 110 op het bureau van de dienstencentrumleider.

We hopen je graag te ontmoeten in het dienstencentrum. Tot de volgende keer?


Ilde Vander Velpen
Centrumleider

Dienstencentrum Den Appel
Oude Godsstraat 110, 2650 Edegem -  03/450.84.00
dienstencentrum@wznedegem.be

 

Datum van het bericht: vrijdag 23 augustus 2019