Naar inhoud

Rock@Edegem

Rock@Edegem
Rock@Edegem is een budgetvriendelijk festival dat plaats vindt de laatste zondag van juni op het gemeenteplein in het centrum van Edegem. De toegang is gratis en eten en drinken wordt aan democratische prijzen verkocht. Vorige edities werd het podium bezocht door The Old Bastards (met onder andere Guy Swinnen en Bea Van der Maat), Camden (Axl Peleman), Les Truttes, The Seatsniffers, Admiral Freebee, Buscemi, St Andries MC's, Cocojr., The Kids, Boogie Boy, The Magical Flying Thunderbirds, De Mens, Hautekiet & De Leeuw, ...

Gratis is alleen mogelijk dankzij een groep trouwe vrijwilligers, de werkgroep, de logistieke steun van het gemeentebestuur en de sponsorende ondernemingen. Heb je zin om mee te werken aan de uitbouw van dit muziekfestival of op de dag zelf? Mail dan naar rock@edegem.be of bel de jeugddienst op het nummer 03 289 21 20 of download het medewerkersformulier via de website.

Ben je benieuwd naar de nieuwe programmatie? Ga dan even naar de website.

Er zijn aangepaste toiletten, parkeerplaatsen, podium en assistentie voor personen met een handicap.

Dit is een afvalarm evenement! Meegebrachte dranken worden geweigerd op het terrein. Activiteiten worden aangekondigd via de presentator, het uitdelen van flyers is niet toegestaan.

Praktisch

Jeugddienst

Zwaluwnest
Drie Eikenstraat 16
2650 Edegem

tel: 03 289 26 50
e-mail: jeugd@edegem.be

Correspondentieadres

Gemeenteplein 1, 2650 Edegem


Openingstijden

dinsdag van 10 tot 12 uur
woensdag van 14 tot 16 uur
na afspraak

stel je opvoedingsvraag

Aanverwante thema's