Naar inhoud

09. Word (hoofd)animator bij SPED

Gewoon lekker gek doen

wat
Elk jaar draaien er tientallen vrijwilligers mee op de gemeentelijke speelpleinwerking SPED. En we winden er geen doekjes om: zonder deze vrijwilligers is de speelpleinwerking SPED moeilijk realiseerbaar.  

voor wie
Meisjes en jongens die 16 jaar worden of ouder zijn. Je mag best ook prettig gestoord zijn. Heb jij dus veel zin om mee plezante activiteiten op poten te zetten, heb je interesse om met kinderen en tieners te werken én ben je bepaalde dagen of periodes vrij tijdens de zomervakantie? Draag je bovendien de woorden creativiteit, inzet, enthousiasme en verantwoordelijkheid hoog in het vaandel? Dan ben jij misschien wel diegene die we zoeken!  

vergoeding
De onkostenvergoeding voor een stagiair en animator zonder attest bedraagt 20 euro per dag. Een animator met attest krijgt 25 euro per dag en een hoofdanimator ontvangt dagelijks 34 euro.  

kandidaat
Interesse om in 2021 (hoofd)animator te worden op SPED? Stel je dan voor de  zomervakantie 2021 kandidaat via dit formulier

Voor de zomervakantie 2020 hebben we ondertussen voldoende animatoren.

opleiding
Een opleiding is niet vereist maar bezorgt je veel extra ideeën, tips en tricks om een goede animator te zijn. Mits je voldoet aan bepaalde voorwaarden, betaalt het gemeentebestuur per gevolgde cursus 87 euro terug.n  Hier vind je alle informatie over de toelage voor kadervorming.

meer weten
Jeugddienst, Zwaluwnest, Drie Eikenstraat 16, Edegem. 03 289 21 20 jeugd@edegem.be

Praktisch

Jeugddienst

Zwaluwnest
Drie Eikenstraat 16
2650 Edegem

tel: 03 289 26 50
e-mail: jeugd@edegem.be

Correspondentieadres

Gemeenteplein 1, 2650 Edegem


Openingstijden

dinsdag van 10 tot 12 uur
woensdag van 14 tot 16 uur
na afspraak

stel je opvoedingsvraag

Aanverwante thema's