Naar inhoud

Registreer je op onze website!

Als bezoeker van www.edegem.be kun je je registreren op onze website. Zo creëer je een account waarmee je persoonlijke gegevens en voorkeuren op www.edegem.be kunt beheren. Eenmaal je geregistreerd bent, kun je je ook inschrijven op onze gemeentelijke nieuwsbrieven. Je kunt je nieuwsbriefabonnement ook zelf via de website beheren.

Ben je lid van een vereniging en wens je de gegevens van je vereniging op de website te onderhouden of wens je de activiteiten die je vereniging organiseert op te laten nemen in onze activiteitenkalender? Ook dat kan vanaf het moment dat je geregistreerd bent op de website!

Volg de onderstaande stappen en word lid van www.edegem.be!

Stap I: Het registratieformulier invullen.

Eerst en vooral dien je het registratieformulier op de website in te vullen. Enkel dan kunnen we een persoonlijk account voor je aanmaken. De persoonlijke gegevens die je via dit formulier invult, worden enkel gebruikt ter verificatie van je identiteit. Met de gebruikersnaam die je op het registratieformulier invult, kun je je later aanmelden op www.edegem.be. Na het invullen en het versturen van het registratieformulier, volgt er een schermbevestiging. Ondertussen sturen we een e-mail naar het e-mailadres dat je ingevuld hebt op het registratieformulier. In dit bericht word je gevraagd om je persoonlijk account te valideren. Dit doe je door de overeenkomstige link in het e-mailbericht aan te klikken.

Je kunt het registratieformulier hier invullen.

Stap II: De validatie of bevestiging van je persoonlijk account

Klik de link aan in het e-mailbericht dat je van ons ontvangen hebt. Je hoeft dit slechts één keer te doen. Je komt vervolgens op een pagina van de website terecht waar je account gevalideerd wordt. Op deze pagina kun je je ook abonneren op één van onze gemeentelijke nieuwsbrieven. Je kunt je keuzes nadien altijd via de website beheren. Ben je lid van een vereniging en wens je de gegevens van je vereniging op www.edegem.be te beheren of wens je de activiteiten die je vereniging organiseert op te nemen in de kalender van www.edegem.be? Dat kan! Selecteer op deze pagina je vereniging uit de lijst en klik op de knop. Staat je vereniging niet in de lijst, vink dan het keuzevakje aan en vul het overeenkomstige formulier in. Na controle van je gegevens, kun je van start gaan met het beheren van de pagina van je vereniging op www.edegem.be. Achter de schermen wordt ondertussen een e-mail verstuurd met de gegevens van je persoonlijk account. Met die gegevens kun je je aanmelden op onze website.

Stap III: “Mijn edegem”

Eenmaal je de gegevens van je account ontvangen hebt, kun je je hier aanmelden op onze website. Vul je gebruikersnaam en wachtwoord in en klik op de knop “Login”. Je komt terug op de startpagina van www.edegem.be terecht. Het topmenu rechts bovenaan de website is nu gewijzigd:

  • Mijn profiel
  • Mijn vereniging
  • Eenmalig event
  • Meermalig event
  • Permanent event
  • Uitloggen (afmelden).

Elke geregistreerde gebruiker heeft toegang tot “Uitloggen” (afmelden) en “Profiel beheren” (beheer account). Heb je als gebruiker ook de rechten om je vereniging te beheren, dan kun je via de menu's “Eenmalig event”, “Meermalig event” en “Permanent event” een activiteit van je vereniging doorgeven. Na goedkeuring wordt die opgenomen in de activiteitenkalender van www.edegem.be. Via “Vereniging beheren”, beheer je de pagina van je vereniging op www.edegem.be.

Problemen

Lukt het je niet om je te registreren of heb je nog extra vragen, dan kun je altijd terecht bij de dienst communicatie van edegem, tel: 03 289 26 50 of e-mail communicatie@edegem.be